Gjør deg klar! 

Kurs

Skal du lykkes som teltmaker, er det viktig at du forbereder deg godt.  Et GO Equipped Tentmaking course er et flott startsted. Kurset er utviklet i samarbeid mellom Global Opportunities og Tent, og gir en god innføring i det meste en trenger å vite noe om før en begynner å studere, arbeide eller drive forretningsvirksomhet utenlands. Global Opportunities og Tent har tett kontakt med et stort antall aktive teltmakere, og kursinnholdet blir oppdatert i tråd med de erfaringene teltmakerne gjør seg.

Klikk her for å finne tid og sted for et GO Equipped-kurs du kan ta.

Veiledning og oppfølging

TENT har 14 års erfaring i utrustning og oppfølging av teltmakere. Vi vil gjerne dele den kunnskapen dette har gitt oss. Derfor tilby vi personlig veiledning for alle som tror en tjeneste som teltmaker kan være noe for dem. Vi er vant med å veilede folk i alle aldre og med ulike kompetanse, og du trenger slett ikke å være sikker på at du skal reise ut før du tar kontakt.

For å komme i gang kan du benytte skjemaet til høyre. Du kan også ringe oss på 55 32 66 40. Vi ser fram til å høre fra deg!

"Working Your Way To The Nations"

Ønsker du å lese mer om teltmakertjeneste, kan du laste ned en gratis kopi av boken ”Working Your Way to the Nations”.  Den inneholder mye god informasjon samt flere tester du kan ta for å finne ut hvordan du kan forberede deg. Ikke ta det så tungt om du skårer dårlig på noen av testene.  Ta heller kontakt med oss, så kan vi hjelpe deg til å komme videre.

Har du spørsmål kan du fylle ut dette skjemaet. Vi kontakter deg så snart vi kan.

<iframe frameborder="0" style="height:500px;width:99%;border:none;" src='https://forms.zohopublic.com/virtualoffice13846/form/Nyhetsbrevnorsk/formperma/UIbCQP21zVQ_iTsnKCw7e6142RH3aeDVvGQM2zGB8DE'></iframe>