40.000 takk!

Sist endret 12.04.2017 kl. 22:31

Tent ba om 950,- kroner i støtte per deltaker for å dekke kostnadene til GO Equipped-kurset i Nigeria i mars. Nå er resultatet klart.

43 deltakere ble med på historiens første GO Equipped-kurs i Nigeria. Totalt trengte Tent dermed 40.850,- kroner for å få kursene til å gå i balanse. Gjennom brev, Vipps og SMS innbød Tent til «dugnad» for å få dekket kostnadene. Nå er resultatene klare: Gjennom Vipps kom det inn 13.150,- kroner. Via SMS ble det gitt 10.500 kroner, mens beløpene via giro kom på 16.950,- kroner. I tillegg mottok Tent en gave på cirka 2.000 kroner fra en menighet i Nigeria. Totalt kom det dermed inn 42.600,- kroner.

Takknemlig
– Vi er svært takknemlige for at så mange var med på å gi, og det er flott å se at kostnadene for kurs og seminarer i Nigeria ble dekket. Vi takker både Herren og giverne for dette. Med en slik respons kan vi frimodig gå videre i arbeidet med å planlegge nye kurs i slike lavkostland, sier Tents daglige leder, Steinar Opheim.

I lokal valuta betaler deltakerne i lavkostnasjonene en betydelig sum for å delta på kurs.

– Siden inntektene er lave, er det likevel behov for støtte utenfra, forklarer Opheim.

Unådde folkegrupper
De to neste kursene som trenger støtte, blir holdt i India. 9.-11. juni er det kurs i Chennai. Helgen etterpå, 16.-18. juni, blir det kurs i Pune. Tent India har som mål å ha til sammen 120 deltakere på fire GO Equipped-kurs i løpet av året.

– Tent India har fokus på å nå de unådde folkegruppene i eget land med evangeliet. I tillegg satser Tent India på å rekruttere teltmakere til arbeid i Midtøsten, Bhutan, Nepal og på Maldivene. Det blir flott å få være med og utruste medarbeidere til en slik tjeneste, kommenterer Steinar Opheim.

Les mer:

Victors ønsker for 50-årsdagen er ikke helt som alle andres
Gir ny kraft til misjonslokomotivet

Forbereder seg via mobilen

Bli fast giver!

Blir du fast giver kan du bidra med  månedlige, kvartalsvise eller halvårlige gaver slik at Tent kan rekruttere, utruste og følge opp enda flere teltmakere. Klikk her for å registrere deg.

Takk for det du vil gi!


 

Tilbake