Dra på oppdagelsesreise med Tent

Sist endret 02.12.2017 kl. 09:42

Tents nye GO Discover-program skal hjelpe folk til å finne ut mer om hvordan Gud har designet dem og om hans kall og misjon.

– Det er flott å få lansere dette programmet. Vi tror GO Discover vil hjelpe folk til å forstå mer av det høyere kallet de har og hva Guds tanke med livet deres kan være. GO Discover er et verdifullt tilbud i tillegg til GO Equipped-kursene Tent allerede har rundt om i verden, sier Tents daglige leder, Steinar Opheim.

Spennende moduler
GO Discover har seks moduler som varer i åtte uker. Hver modul har et nytt fokus. Deltakerne vil blant annet finne ut mer om egne egenskaper og Guds design. De vil også fokusere på Guds misjon, og velge et folkeslag de vil studere nærmere. Gjennom de 48 ukene kurset varer, vil de som er med, få oppfølging fra en av Tents mentorer.

– Kurset blir holdt over nett. Dermed kan studiegruppene få en bred sammensetning med mennesker fra ulike deler av verden. Vi tror dette vil skape mye glede og styrke kursets undervisning om tverrkulturell forståelse, sier Steinar Opheim.

Fleksibel start
Det første GO Equipped-kurset starter mandag 11. desember. Dette kurset blir holdt på portugisisk, og vil i hovedsak ha deltakere rekruttert gjennom Tents nye avdeling i Brasil. Nye program vil bli startet etterhvert som folk melder seg på.

Prisen for programmet varierer fra nasjon til nasjon og ligger på mellom 10 og 50 dollar i måneden.

Du kan lese mer om programmet på www.tentinternational.org/discover

Tilbake