Ingen vei tilbake for Tent Nigeria

Sist endret 02.12.2017 kl. 13:48

Tent Nigerias offisielle registrering er i havn. Nå starter arbeidet med å få av gårde de første 100 teltmakerne.

– Det er godt at de offisielle papirene nå er på plass. Det gir fundamentet vi trenger for å utvikle arbeidet videre, sier leder for Tent Nigeria, Victor Agbonkpolor.

Siden mars har han jobbet med å registrere den nigerianske forgreningen av Tent International. I oktober mottok han endelig papirene som viser at alt er i orden.

Legemisjonær
Den nigerianske legen ble kjent med Tent på en konferanse i Lagos i 2013. Der hørte han for første undervisning om teltmakertjeneste og om det å være kristen på jobb.
– Dette åpnet helt nye perspektiver for meg, og jeg begynte å se meg selv som en misjonær på min egen arbeidsplass, forteller Victor Agbonkpolor.

– Siden den gang har jeg ønsket å dele undervisning og visjoner med andre i Nigeria. Gjennom Tent Nigeria får vi en god plattform for at dette kan skje, sier legen.

100 før 50
Formålet for Tent Nigeria er det samme som for Tents øvrige, nasjonale ressurssentre: Å rekruttere, utruste å følge opp forretningsfolk, fagpersonell og studenter som bringer evangeliet til nye steder. 

– Det er seks år igjen til jeg fyller femti. Målet er at vi innen da skal utruste og sende minimum 100 teltmakere gjennom Tent Nigeria. Å nå dette målet vil være den beste 50-årspresangen jeg kan få, smiler Victor Agbonkpolor.

Tilbake