Storslått åpning av Tent Liberia

Sist endret 09.05.2019 kl. 02:51

Mer enn 100 personer deltok på den storslåtte åpningen av Tent Liberia 10. februar i år. Dans, taler og festmåltid var noen av ingrediensene på den tre timer lange åpningsfesten.

– Liberia trenger akkurat det Tent representerer. GO Equipped-kurset vi holdt i forkant av åpningen var en bekreftelse på at dette arbeidet vil få stor betydning for menighetene i Liberia. Vi gleder oss til å gjøre Tent og teltmakervisjonen kjent rundt om i landet, sier Christopher F. Johnson. Han jobber til daglig innen finans for myndighetene i Liberia. Han er også med i Tent Liberias nyopprettede styre.

Nye tanker
Daniel McGee har tatt på seg ansvaret for å lede Tent Liberias styre. Han gleder seg til å dele det Tent har å tilby med menighetene i landet.

– Tents undervisning får folk til å tenke på en ny måte. Det blir flott å utruste mennesker til å se arbeidet de gjør som en tjeneste for Gud og arbeidsplassen som et tjenestested der de kan nå ut med evangeliet, sier han.

Daniel McGee underviser til daglig i journalistikk på et av universitetene i Monrovia.

– Jeg vil dele det jeg har lært gjennom Tent med studentene mine der. Jeg er også leder i en organisasjon, og vil ta tankene med meg inn også i dette arbeidet. På samme måte vil jeg dele i menigheten der jeg er en av lederne, sier McGee.

På nyåret fikk han tilbud om å lede massekommunikasjonsavdelingen ved metodistene sitt universitet i Monrovia.

– Dette er en krevende oppgave som vil ta nesten all min energi. Derfor tenker jeg det er best å si nei så jeg i større grad kan tjene inn i Tents arbeid, sier han.

Lovsang og dans
Lovsang og dans var sentrale elementer på åpningsfesten. Klikk her for å få med deg en video som viser hvordan folk i Liberia feirer starten av Tent.

Bildet
Bildet viser Clinton T. Gbawoh og Moses Quato. I 2010 reiste de ti dager med buss fra Liberia til Kamerun for å delta på en teltmakersamling der. Begge to har siden jobbet for å starte Tent Liberia. Nå er drømmene blitt til virkelighet.

Bidra
Ønsker du å bidra så Tent Liberia kan utruste fagpersonell, forretningsfolk og studenter til å gå videre med evangeliet? Da kan du sende en gave merket Tent Liberia til Tents konto med nummer 3000.22.17216. Merk gaven Tent Liberia. Vil du bli fast støttespiller til arbeidet, kan du klikke her.

Tilbake