Historiens første GO Equipped-kurs på Cuba

Sist endret 09.05.2019 kl. 04:27

22 av 32 deltakere på historiens første GO Equipped-kurs på Cuba er klare til å dra utenlands for å jobbe og dele evangeliet.

– Dette kurset er en drøm som er blitt virkelighet etter mange år med bønn. Tusen takk til dere som kom for å undervise. Kurset vil bidra til at flere cubanske utsendinger vil komme seg av gårde, sier en av deltakerne.

En annen leder ber utenlandske kirker om å la være å sende penger for å hjelpe landets kristne.

– Hjelp oss heller med undervisning så vi kan utvikle våre egne virksomheter og slik finansiere det arbeidet vi står i, sier han.

Samarbeid
GO Equipped-kurset på Cuba var et samarbeid mellom lokale menigheter, organisasjonen Global Intent og Tent International. Tent Brasils leder, Gustavo Borges, deltok som en av underviserne på kurset.

– En stor andel cubanere har universitetsutdannelse og kan finne seg jobb i andre land. Mange av dem snakker imidlertid bare spansk, så dette kan skape noen utfordringer. Gjennom Tents GO Ahead program tror jeg vi vil ha mulighet til å hjelpe mange inn i en tjeneste i landene Gud kaller dem til, sier Gustavo Borges.

Støtte
Send en gave til Tents konto med nummer 3000.22.17216 dersom du ønsker å sponse en eller flere av deltakerne på kurset på Cuba. Behovet for sponsorstøtte er 950,- kroner per deltaker. Du kan også gi via Vipps der Tents nummer er 84883, eller via sms ved å sende en sms med kodeord Tent100, Tent300, Tent500 eller Tent950 for å gi et tilsvarende beløp. Kodeordet sendes til 2160.

Tilbake