Toppmøte med fokus på utreise

Sist endret 21.12.2019 kl. 10:23

Deltakere fra Nigeria, USA, Sør-Afrika, Niger, Norge, Den dominikanske republikk, India og Brasil var med da Tent arrangerte sitt første, globale ledermøte i Bergen denne høsten.

Hvilke prosesser går folk gjennom før de drar til andre land for å arbeide og tjene Gud? Dette var fokus da Tent samlet ledere fra hele verden til strategisamling i Bergen i september. Med unntak av direktør for Tent Liberia hadde hele spekteret av Tent-ledere funnet veien til selskapets første internasjonale «toppmøte». I løpet av fire intense dager jobbet representantene med å identifisere hvilke prosesser folk som vil jobbe i utlandet for å tjene Herren, går gjennom.

Mye å jobbe med

– Gjennom konferansen fant vi et tyvetalls tjenester Tent bør utvikle for å hjelpe folk til å komme seg av gårde. Nå arbeider vi for å utvikle en etter en av dem, sier Steinar Opheim som er leder for Tent International. Blant tjenesten som står på utviklingslisten er online kursing, utrustning av mentorer og produksjon av videoer som forklarer hvor viktig det er at folk er villige til å flytte på seg for å bringe evangeliet til nye områder og arbeidsplasser.

Med på toppmøtet var representanter fra Niger og Sør-Afrika. Dette er nye nasjoner i Tent-sammenheng. I løpet av 2020 vil det bli åpnet Tent ressurssentre også i disse landene.

Tilbake