20 lærere klare til å gå videre med evangeliet

Sist endret 13.05.2020 kl. 18:38

20 deltakere var med da Tent Nigeria stod bak Tents første kurs noensinne for å utruste lærere som vil undervise i engelsk. Kurset varte i fem uker, og mange av deltakerne er nå på utkikk etter jobb internasjonalt.

Kurset var et samarbeid mellom Asia’s Center for TESOL (Teaching English as a Second Language) og Tent Nigeria.

– Gode engelsklærere er etterspurt verden rundt. Gjennom dette kurset gir vi flere en utrustning som gjør at de kan få jobb internasjonalt, sier Victor Agbonkpolor som er direktør i Tent Nigeria.

Overgivelse

Det fem uker lange kurset kostet 750 dollar, noe som tilsvarer flere månedslønner for mange nigerianere. Kurset ble likevel nesten fulltegnet.

– Mange søker Guds rike før alle andre ting. Når de opplever at de skal være med på et kurs som dette, sørger de for å få tak i de midlene som trengs. Vi fikk også noe støtte utenfra så vi kunne hjelpe noen av dem som strevde mest med å få dekket kursavgiften. Andre har laget en avbetalingsordning, og setter av et månedlig beløp helt til hele kursavgiften er betalt, forteller Victor Agbonkpolor.

100 teltmakere

Under hans ledelse planlegger Tent Nigeria å sende 100 teltmakere ut av landet innen april 2023.

– Dette krever mye og hardt arbeid. Når vi tenker på alle som får høre evangeliet gjennom disse 100, er det uansett verdt all innsatsen. Engelskkurs som det vi holdt i februar og mars, er et viktig verktøy for å sende flere, sier Victor Agbonkpolor.

Bilde: 20 deltakere var med på historiens første TESOL-kurs i regi av Tent. Tent Nigeria stod som arrangør for kurset som varte i fem uker fra begynnelsen av februar.

Tilbake