Starter Tent-arbeid i Karibien

Sist endret 24.10.2014 kl. 23:10

Fire unge medarbeidere har nå gått sammen for å starte Tent –arbeid i Den dominikanske republikk. Det nye arbeidet ble etablert like etter at historiens første teltmakerkurs i landet var unnagjort.

Mirka R. Pena har i flere år jobbet for å få til et eget Tent-arbeid i hjemlandet. I 2011 deltok hun på det årlige teltmakerkurset i Bergen. I etterkant inviterte hun den norske teltmakerbevegelsens ”grand old lady”, Berit Helgøy Kloster, til å komme til Den dominikanske republikk for å jobbe blant studentene der. Berit takket ja og siden har de to samarbeidet tett.

Gjennom det nystartede teltmakerarbeidet i Den dominikanske republikk ønsker initiativtakerne å utfordre kristne studenter, fagarbeidere og forretningsfolk til innats både i hjemlandet og i andre nasjoner.

Til sammen 22 personer var innom teltmakerkurset som ble arrangert i Den dominikanske republikk 27. februar til 2. mars. Berit Helgøy Kloster fra Norge og Antonio Rudolpho fra Brasil/Portugal stod for mesteparten av undervisningen. Mirka Pena og Berit Helgøy Kloster drar seinere denne uken til Puerto Rico for å undervise på et tredagerskurs der.

Tilbake