Kjell-Einar fullførte løpet

Sist endret 24.10.2014 kl. 23:09

Etter cirka en måneds sykeleie i sommer, ble misjonsmannen og teltmakeren Kjell-Einar Barreth hentet hjem til Herren.

Tent har hatt kontakt med Kjell-Einar og kona Nelcy like siden de reiste til Bolivia høsten 2003. Nå hadde ekteparet og de tre barna planlagt å flytte til Norge. I sommer ble imidlertid Kjell-Einar Barreth akutt syk og innlagt på sykehus i Bolivia. Til slutt stod livet ikke til å redde.

I Tent er vi takknemlige for den gode kontakten vi har hatt med Kjell-Einar og familien. Kjell-Einar har alltid fremstått som en positiv mann med tro på fremtiden. I Bolivia har han blant annet hatt ansvar for et mastergradsstudium i kommunikasjon og utvikling ved det statlige universitetet San Francisco Xavier. Programmet har vært delvis finansiert via Misjonsalliansen og har hatt Mediehøgskolen Gimlekollen og Universitetet i Agder som faglige norske partnere.  Han har også vært tilknyttet NLA Høgskolen som høgskolelektor med ulike oppgaver i Bolivia. I tillegg har han og kona hatt lederansvar i menigheten de har vært med på å etablere i Sucre.

Vi takker for den gode kontakten vi har fått ha med Kjell-Einar og familien hans. La oss be for de som nå har mistet sin ektemann og far: Kona Nelcy, Solveig Kamilla (6) og tvillingene Sindel Valeria og Luis Einar (3).

Kjell-Einar Barreth ble gravlagt på Hitra 12.september. Vi lyser fred over minnet hans!

Her kan du lese minneordet NLA Høgskolen har skrevet om Kjell-Einar.

Tilbake