Tent goes global

Sist endret 24.10.2014 kl. 23:09

Tents engelskpråklige nettsted er nå på plass. Nettstedet har fått adressen www.tentinternational.org. – Vi ser fram til å betjene alle våre internasjonale brukere på en bedre måte, kommenterer Tents daglige leder, Steinar Opheim.

Foreløpig er innholdet på Tents internasjonale nettstedet nokså identisk med det en finner på tent.no.

– På sikt regner vi med at det vil bli ulike team som publiserer nyheter og annet materiale på de to nettstedene. Da vil innholdet også bli forskjellig, tror Opheim.

Alle Tents nettsteder vil likevel ha en viss samordning. Blant annet er all info om og påmelding til Tents engelskspråklige kurs samlet på samme sted.

Internasjonal satsing

Etableringen av det engelskspråklige nettstedet markerer at Tent nå i enda større grad ønsker å jobbe internasjonalt. Siden 2005 har Tent hvert år bidratt med undervisning om teltmakertjeneste og arrangert kurs på flere kontinenter. I Afrika har arbeidet skutt mer fart enn noe annet sted, og det er nå gryende teltmakerbevegelser i flere land.

Fransk og spansk på vei

– I Afrika betjener vi både engelskspråklige og fransktalende land. I Karibien og Sør-Amerika har vi også en god del spansktalende brukere. Så snart som mulig vil vi derfor også etablere egne nettsteder på spansk og fransk, avslører Tents daglige leder.

Tekst til de spanske sidene er allerede klar. Oversettelsesarbeidet til fransk starter i løpet av året.

Tilbake