Snart frist for kurs på tilbud

Sist endret 30.01.2015 kl. 15:00

Det er fortsatt mulig å få årets teltmakerkurs i Bergen til laveste pris. Men da gjelder det å ikke vente for lenge før du sikrer deg en plass.

 

2014 ble et innholdsrikt kursår for Tent. Selskapet stod bak undervisning, seminarer og kurs om teltmakertjeneste i Gabon, Den dominikanske republikk, USA, Spania, Sverige, Norge, Tsjekkia og India. Bergenskurset var som vanlig det mest internasjonale. Slik ser det også ut til å bli i 2015.

– Det er alltid en stor glede å ønske mennesker fra mange folkeslag velkommen til kurset i Tenthuset. Den flerkulturelle sammensetningen av gruppen gjør dette til en spesielt flott samling. Det er spennende å lytte til hvordan representanter fra ulike kulturer reflekterer rundt det som blir undervist. Det kulturelle mangfoldet gir oss en forsmak på hvordan det vil bli i himmelen, sier Steinar Opheim.

– Dersom ikke dette kurset fører til at vi integrerer troen på en ny måte i livene våre, er det ikke håp for oss, uttaler et svensk ektepar som nylig tok kurset. En deltaker fra Belgia ga følgende spørsmål etter de fire intense kursdagene: – Kurset er veldig praktisk og relevant for alle kristne. Jeg har fått mange ideer til hvordan jeg kan vise hvem Jesus er på nye måter.

Deltakere fra mer enn 50 nasjoner har nå tatt teltmakerkurset som Global Opportunities og Tent har utviklet sammen. De har reist til tjeneste i mer enn 80 land. I løpet av dette året blir det lansert en online versjon av kurset.

– Dette vil hjelpe oss til å nå enda videre ut. Selv om kurset holdes årlig flere steder i verden, er det ikke alle som har mulighet til å delta. Nettkurset vil fylle et stort behov, tror Steinar Opheim. 

Tilbake