Final call for kurs i Tyskland

Sist endret 31.01.2015 kl. 10:26

Det er fortsatt ledige plasser på GO Equipped-kurset i Tyskland i februar. Ingen andre kurs kan skilte med tilsvarende, misjonshistoriske omgivelser.

Global Opportunties internasjonale direktør, Ari Rocklin, kan knapt få fullrost kursfasilitetene på Akademie für Weltmission i Korntal.

– Arrangementsmessig er dette vårt beste kurssted, sier han.

Årets kurs er det femte i rekken ved misjonsskolen som er eid av de evangeliske alliansene i Sveits og Tyskland.

Misjonssenter
Tettstedet Korntal, som i dag er en forstad til Stuttgart, ble etablert av den moravianske kirken. Kirkesamfunnet strekker sine røtter tilbake til reformatoren Jan Hus. I Norge er kirken mer kjent som brødremenigheten eller herrnhutene. Brødresamfunnet la vekt på kristen enhet, personlig gudsliv, misjon og musikk. Det var spesielt for misjonsvirksomheten moravianerne ble kjent. Overgivelsen til Guds sak var fullstendig. To av pionermisjonærene valgte å selge seg selv som slaver for å nå slavene på St. Thomas i Karibien med evangeliet.

50 nasjoner
Kurset i Tyskland følger det vanlige GO Equipped-formatet. Deltakere fra mer enn 50 nasjoner har nå tatt kurset som er utviklet i samarbeid mellom Global Opportunities og Tent.  De er siden reist med evangeliet til mer enn 80 land. Samarbeidet med Akademie für Weltmission startet i 2009 og siden 2010 har skolen arrangert årlige teltmakerkurs.

Du finner mer info om kurset her.

Tilbake