Ny video om teltmakerkurs

Sist endret 28.02.2015 kl. 07:40

”Undervisningen på kurset er 2000 år gammel og er blitt praktisert av Jesu etterfølgere gjennom hundrevis av år. Kurset er likevel skreddersydd for dagens studenter, fagarbeidere og forretningsfolk.” Slik lyder det i innledningen til den nye videoen Tent har laget om GO Equipped-kursene. Mer enn 1000 deltakere fra 56 nasjoner har nå tatt kurset. De er reist til tjeneste i mer enn 80 nasjoner.

David Steward Media har laget den nye videoen om Tents teltmakerkurs. Opptakene ble gjort under kurset i Bergen i fjor.

– Vi satser på at videoen kan skape ekstra blest rundt kursene. Studenter, fagarbeidere og forretningsfolk vil spille en nøkkelrolle i å bringe evangeliet videre til nye folkeslag. I dette arbeidet har kursene stor strategisk betydning, sier Tents daglige leder, Steinar Opheim.

Den nye videoen er på halvannet minutt. I tillegg til mer generell informasjon om GO Equipped-kursene inneholder den uttalelser fra deltakere fra mange land.

Mer enn 1000 deltakere fra til sammen 56 nasjoner har nå tatt GO Equipped-kurset. Enda flere har fått del i undervisningen gjennom seminarer og konferanser. 

– Da vi startet Tent for 15 år siden, så vi ikke for oss at kursvirksomheten ville få et så stort omfang. Vi gleder oss over at vi får betjene den verdensvide, kristne kirken på denne måten, kommenterer Steinar Opheim.

Klikk her for å se videoen om GO Equipped-kursene.

Tilbake