Sola, Sauna eller Salmon?

Sist endret 12.02.2016 kl. 22:05

Denne våren kan du velge mellom finsk sauna eller norsk laks når du skal ta Tents teltmakerkurs.

Kirja Kollege i Keruu er vertskap for GO Equipped-kurset i Finland 31. mars til 3. april. Kursene i Finland er de eneste som har sauna på programmet. Ønsker du en tverrkulturell opplevelse preget av finsk sisu, vakre innsjøer og isbading (frivillig), er dette kurset for deg. Hovedundervisere er Ari Rocklin fra Global Opportunities og Steinar Opheim fra Tent. De to har i en årrekke holdt teltmakerkurs sammen rundt omkring i verden. Les mer om kurset i Finland her.

Internasjonalen

Tents hovedkurs i Bergen ser ut til å bli like internasjonalt som tidligere. Hittil her det kommet påmeldinger fra Bulgaria, Danmark, Norge, England, Nigeria og Brasil. Også underviserne representerer mange nasjoner. Blant annet kommer Sola Adebayo fra Nigeria. På 1990-tallet startet han teltmakerorganisasjonen The Kingdom Project (TKP) i Nigeria. Organisasjonen har siden sendt ut et stort antall medarbeidere – i hovedsak til de muslimske områdene nord i Nigeria, men også til omkringliggende nasjoner.

Lokomotiv

– Den nigerianske misjonsbevegelsen er lokomotivet i det afrikanske misjonsarbeidet. Sola Adebayo og andre har mange verdifulle erfaringer å dele. Sola vil hjelpe oss til å se mange gleder, utfordringer og muligheter med nye øyne, sier Tents daglige leder, Steinar Opheim.

Andre navn på listen av undervisere er Tarjei Engesæth, Maite og Gerson Celeti og Birgit og Steinar Opheim. Les mer om kurset i Bergen her.

Tilbake