Legg veien om Düsseldorf

Sist endret 24.10.2016 kl. 14:43

Hvis du tenker på å jobbe utenlands, kan det være lurt å planlegge et stopp i Düsseldorf i november.

– Vi er glade for at vi igjen kan tilby et teltmakerkurs i hjertet av Europa, sier Tents daglige leder, Steinar Opheim. Hattingen i Tyskland er åsted for teltmakerkurset som starter torsdag 24. november og avsluttes den påfølgende søndagen.

Internasjonal gruppe
Arrangørene forventer at hovedgruppen av deltakere vil komme fra Europa. Men det er enkelt å finne veien til kurset også om en kommer fra andre kanter av verden. Trolig blir det derfor en bredt sammensatt, multikulturell gruppe av studenter som får med seg kurset i Hattingen.

Underviserne har erfaring fra arbeid i flere områder av verden, deriblant Midøsten og Asia.

– Vi ser fram til intensive dager der Gud vil forberede oss på å gi evangeliet videre til kollegaene våre og til nye steder og folkegrupper, kommenterer Opheim.

Begrenset antall
I samarbeid med Global Opportunities og Akademie für Weltmission hadde Tent årlige kurs i Stuttgart i en lengre periode. Både Global Opportunities og Tent er fortsatt med når det nå på nytt etableres et fast kurs i Tyskland.

Hattingen, der kurset blir holdt, er en mindre by i den vestlige delen av Tyskland. I samme region finner en byene Düsseldorf, Essen og Dortmund. Kurset blir arrangert i samarbeid med Velberter Mission, Liebe in Aktion, Arbeitsgemeinschaft Pfingstlich Charismatischer Missionen (APCM) og Pentecostal European Mission (PEM).

– Maksimum antall deltakere er 30. 15 har allerede meldt seg på. Så vi anbefaler alle som vil være med til å registrere seg så snart som mulig, sier Steinar Opheim.

Mer informasjon om kurset i Hattingen finner du på http://www.velberter-mission.de/tentmaking/.

Tilbake