Forbereder seg via mobilen

Sist endret 10.04.2017 kl. 09:53

Mobilen står sentralt når nigerianerne forbereder seg til teltmakertjeneste.

Tent Nigeria er i støpeskjeen, men initiativtakerne er allerede godt i gang med å promotere arbeidet og utruste utsendinger. For første gang gjøres nå deler av utrustningen via mobilen.

I begynnelsen av april satte Tent Nigeria i gang en studiegruppe for teltmakertjeneste via den populære chatte-kanalen WhatsApp. Cirka ti personer deltok på den første samlingen. Temaet var hva en kan gjøre dersom menigheten en er med i, ikke støtter visjonen en har fått fra Gud om å reise som teltmaker.

Gjennom mer enn 200 meldinger løftet deltakerne fram ulike synspunkter. Her er noen innspill:

- Vi er kalt til å lyde Gud mer enn mennesker, og ingenting må hindre hans arbeid. Jeg vil reise selv om lederne i menigheten ikke støtter ideen.

-  Jeg vil bruke tid på å be og så møte lederne i menigheten en og en. Jeg vil også fortsette å be for visjonen Gud har gitt og søke råd om denne. Hvis lederne over tid likevel ikke støtter visjonen, vil jeg ta kontakt med andre som kan sende meg.

- Dersom du ikke klarer å overbevise lederne dine, er det bedre at du fortsetter å jobbe i din egen menighet inntil videre.

Tilbake